Γνωρίστε μας

Ονομάζομαι Ούτσαβλη Αφροδίτη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 ξεκίνησα τον κύκλο σπουδών μου στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΤΕΙ Ηπείρου από όπου αποφοίτησα το 2010. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Λογοθεραπείας στη Σχολή Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Ηπείρου από όπου και αποφοίτησα με επιτυχία το 2014.

Ασχολούμαι με διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας και άρθρωσης σε παιδιά και ενήλικες. Από το 2017 είμαι Επιστημονική Υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Λογοθεραπείας που εδρεύει στα Ιωάννινα (Λεωφόρος Γράμμου 47). Εφαρμόζω εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας που στόχο έχουν την αποκατάσταση ποικίλων διαταραχών. Καθ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου και επαγγελματικής μου πορείας, παρακολουθώ εκπαιδευτικά σεμινάρια εμβαθύνοντας και αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας.

Εκπαίδευση

2005 - 2010

Προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΤΕΙ Ηπείρου.

2010 - 2014

Προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου

2005 - έως σήμερα

Συνεχής παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων

Τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιούμαι στην διεξαγωγή σεμιναρίων – ημερίδων που λαμβάνουν χώρα σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης καθώς και σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Ιωαννίνων. Στόχος μου είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη κατάρτιση και επιμόρφωση σε θέματα ειδικής αγωγής.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών δυσκολιών όπως:

Adult female therapist guiding young girl in speech therapy for a therapy exercise

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών δυσκολιών

Για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου, συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους ιατρούς

axiologisi icon

Αξιολόγηση

Αξιολόγηση

Για κάθε ξεχωριστό περιστατικό, γίνεται προσεκτική αξιολόγηση ώστε να καταλήξουμε στο κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας - αποκατάστασης.
therapeia icon

Θεραπεία - Αποκατάσταση

Θεραπεία - Αποκατάσταση

Το πρόγραμμα θεραπείας - Αποκατάστασης κάθε περιστατικού, επιλέγεται μετά από προσεκτική μελέτη και παρακολούθηση.
atomiki epopteia icon

Ατομική Εποπτεία

Ατομική Εποπτεία

Δημιουργήθηκε η υπηρεσία της "Εποπτείας" όπου απευθύνεται σε προπτυχιακούς και πτυχιούχους λογοθεραπευτές. Διεκπεραιώνεται ομαδικά ή ατομικά στο θεραπευτήριο ή μέσω e-learning. Παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στους βασικούς τομείς της λογοθεραπείας κάνοντας ξεκάθαρη την παρέμβαση, διάγνωση και το πρόγραμμα αποκατάστασης της κάθε διαταραχής. Οι εποπτείες εφαρμόζονται σε όλες τις παθολογίες και αρκετές φορές υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής γραμμής με τον εκπαιδευόμενο την ώρα της συνεδρείας.
kentro meletis icon

Κέντρο Μελέτης

Κέντρο Μελέτης

Ο χώρος μελέτης είναι ένας χώρος γνώσης, έμπνευσης και δημιουργίας. Δημιουργήθηκε με ένα μόνο σκοπό, να αποδείξη ότι η μάθηση δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις βασικές ανάγκες κάθε παιδιού χωριστά, βασιμσένο στους δικούς του προσωπικούς ρυθμούς. Είναι ιδανικός για μαθητές Δημοτικού καθώς και σε μαθητές που παρουσιάζουν ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Επικοινωνία

Γνωρίστε μας 1

Λεωφόρος Γράμμου 47, Ιωάννινα, 45445