Το Κέντρο Μας

Το κέντρο μας είναι ένας σύγχρονος και άρτια εξοπλισμένος χώρος ειδικών θεραπειών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Αντιμετωπίζουμε διαταραχές λόγου – ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής, σίτισης, και κατάποσης, εφαρμόζοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες μεθόδους αξιολόγησης και παρέμβασης. Βασικός άξονας των παρεμβάσεών μας είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας, των αναγκών και των δυνατοτήτων του κάθε παιδιού/ενήλικα και της οικογένειάς του.

Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του ατόμου και της οικογένειάς του.

Κέντρο λογοθεραπείας Αφροδίτη Ούτσαβλη

Με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευτικών μεθόδων και θεραπευτικών παιχνιδιών που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού, το Πρότυπο Κέντρο Λογοθεραπείας παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική αξιολόγηση καθώς και πρακτικές συμβουλές και τεχνικές υποστήριξης στους γονείς ώστε να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας και έκφρασης.

Πρότυπο Κέντρο Λογοθεραπείας

Χρησιμοποιούμε μία σειρά ειδικών διαγνωστικών εργαλείων ώστε να παρέχουμε την καλύτερη και πλέον εμπεριστατωμένη διάγνωση και καθοδήγηση στο γονιό και το άτομο που χρειάζεται θεραπεία καθώς και την αποτελεσματική θεραπεία για το παιδί, τον έφηβο, ή τον ενήλικα.
 
Η θεραπεία πραγματοποιείται από μία άρτια εκπαιδευμένη διεπιστημονική μονάδα σε στενή συνεργασία με τους γονείς ή τους οικείους. Με την εφαρμογή δημιουργικών μεθόδων θεραπείας, τη χρήση εξειδικευμένου επιστημονικού υλικού και την παροχή ενημέρωσης, συμβουλών και προτάσεων στους γονείς και στους οικείους για την αντιμετώπιση πιθανών δυσκολιών του παιδιού ή του ενήλικα εύκολα αποκτώντας μία ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία
 
Όραμά μας είναι η ανάδειξη των δεξιοτήτων του παιδιού, του εφήβου ή του ενήλικα, η ανάπτυξη της εξωλεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας του χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους.

Gallery

logotherapeia outsavli ioannina logo

Επικοινωνία

Το Κέντρο Μας 1

Λεωφόρος Γράμμου 47, Ιωάννινα, 45445